Over MoteZ

Wij zijn Frank en Simone Lafleur en vanaf 1995 tot heden zijn wij werkzaam in de zorg en hulpverlening. Vanaf 2018 werkt Simone als zelfstandig zorg ondernemer/ ambulante ondersteuner. Frank werkt parttime als zelfstandig zorg ondernemer in de functie van ambulante ondersteuner. 

Wij hebben verschillende functies uitgeoefend en met verschillende doelgroepen gewerkt. Onze begeleiding kenmerkt zich door op een laagdrempelige en transparante wijze clienten te ondersteunen in hun hulpvraag. 

Betrokken, inlevingsvermogen, positiviteit en werken vanuit een goede relatie met de cliënt is belangrijk om ons werk goed te doen. Het is onze wens om u als klant zoveel mogelijk te ondersteunen om uw eigen regie te laten voeren. Wij hebben ruime ervaring in ambulante ondersteuning. Wij hebben kennis met het individueel begeleiden van mensen met verschillende hulp - en complexe zorgvragen waaronder; 

- Autisme

- Geriatrie

- Licht verstandelijke beperking, 

- NAH

- Psychiatrische aandoeningen 

en/ of een combinatie van verschillende beperkingen.   

Wij zoeken samen met u naar mogelijkheden om de situatie te verbeteren. Daarbij kijken wij niet alleen naar belemmeringen, maar juist naar mogelijkheden.